Politica de confidențialitate
Ultima actualizare la 16-dec-2023
Data intrării în vigoare 16-dec-2023

Această politică de confidențialitate descrie politicile de S.C. ASINIA FARM SRL, Asiania Farm SRL, Orăștie, str. Luncii 6F, jud. Hunedoara, Ro 335700, România, email: contact@asiniafarm.ro, telefon: 0788029510 pe colecție, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru ( https://asiniafarm.ro/ ). (serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea cel Serviciul, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu aceasta Politica de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu același lucru, vă rugăm să nu accesați sau utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără orice notificare prealabilă pentru dvs. și va posta cea revizuită Politica de confidențialitate a serviciului. Politica revizuită va intra în vigoare la 180 de zile de la momentul în care Politica revizuită este postată în Serviciu și dvs accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după acest timp va constitui acceptarea dumneavoastră a confidențialității revizuite Politică. Prin urmare, vă recomandăm să faceți periodic revizuiește această pagină.

 1. INFORMAȚII PE CARE LE COLECTĂM:

  Vom colecta și procesa următoarele informatii personale despre tine:

  1. Nume
  2. E-mail
  3. Mobil
 2. CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE DVS.:

  Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri:

  1. Marketing/ Promoțional

  Dacă dorim să folosim informațiile dvs. pentru orice altceva scop, vă vom cere acordul și voința utilizați informațiile dvs. numai la primirea dvs consimțământ și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordă consimțământ, cu excepția cazului în care ni se cere altfel prin lege.

 3. PĂSTRAREA INFORMAȚIILOR DVS.:

  Vom păstra informațiile dumneavoastră personale cu noi pentru 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorii își închide conturile sau pentru ca atâta timp cât avem nevoie de el pentru a îndeplini scopurile pentru pe care a fost adunat conform detaliat în aceasta Politica de confidențialitate. S-ar putea să fie nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi precum evidența/raportarea în conformitate cu legea aplicabilă sau din alte motive legitime precum aplicarea drepturilor legale, frauda prevenire etc. Informații anonime reziduale și informații agregate, niciuna dintre acestea te identifică (direct sau indirect), poate fi stocate pe termen nelimitat.

 4. DREPTURILE TALE:

  În funcție de legea care se aplică, este posibil să aveți un drept de acces și rectificare sau ștergere datele personale sau primiți o copie a datelor dvs. personale date, restricționați sau obiectați la activ prelucrarea datelor dvs., cereți-ne să distribuim (port) informațiile dumneavoastră personale către o altă entitate, retrageți orice consimțământ pe care ni l-ați dat prelucrează datele dumneavoastră, dreptul de a depune o plângere cu o autoritate statutară și alte drepturi după cum poate fi relevant în conformitate cu legile aplicabile. La exercita aceste drepturi, ne puteti scrie la adresa contact@asiniafarm.ro. Vă vom răspunde cerere în conformitate cu legislația în vigoare.

  Puteți renunța la marketingul direct comunicatii sau profilarea pentru care efectuam în scopuri de marketing scriindu-ne la adresa contact@asiniafarm.ro.

  Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau procesează informațiile personale solicitate sau retrage consimțământul de a procesa același pentru scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utilizați serviciile pentru care informațiile dvs a fost căutat.

 5. COOKIE-URI ETC.

  Pentru a afla mai multe despre cum le folosim și alegerile dvs. în legătură cu aceste urmăriri tehnologii, vă rugăm să consultați Politica privind cookie-urile.

 6. SECURITATE:

  Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau neautorizată modificarea informațiilor dumneavoastră conform noastre Control. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, noi nu poate garanta securitatea absolută și în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care ni le transmiteți și o faci pe propriul tău risc.

 7. RECLAMAȚII / RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR:

  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. disponibile cu noi, puteți trimite un e-mail ofițerului nostru de reclamații la S.C. ASINIA FARM SRL, Asiania Farm SRL, Orăștie, str. Luncii 6F, jud. Hunedoara, email: contact@asiniafarm.ro. Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.

Politica de confidențialitate generată cu  S21.ro.

Sună-ne!

Ai vreo întrebare? ne-ar plăcea să răspundem!

NU RATA ULTIMILE NOUTĂȚI

Abonați-vă la Newsletter

Thanks for subscribed!

Processing...